Ponudba velja za zaposlene v Skupini Luka Koper in za zunanje interesente, imajo pa zaposleni Luke Koper prednost pred zunanjimi uporabniki.

Pokljuka

Šavrinka je počitniška hiša, ki gostom v zatišju pokljuškega gozda nudi miren počitek, možnosti za dolge sprehode in je hkrati izhodišče za zahtevnejše vzpone. Pozimi Pokljuka ponuja številne urejene tekaške proge in dve žičnici za manj zahtevne smučarje. Apartmaji Šavrinka so prijetni, imajo centralno ogrevanje, kopalnico (TWC), bivalni prostor s kuhinjsko nišo (hladilnik, plinski štedilnik) in dnevnim prostorom s satelitsko TV in stereo napravo. V apartmajih za 3 osebe so tri ležišča v dnevnem prostoru  (raztegljivo dvojno ležišče in enojno ležišče), v apartmaju za 5 oseb pa je še soba z ločenima ležiščema. Gostom je na voljo tudi pralnica s pralnim in sušilnim strojem.V pritličju je skupni prostor s kaminom, TV in stereo napravo, primeren za družabne večere in miza za namizni tenis. Pred hišo je urejen prostor za balinanje.

Oddaj povpraševanje

Čezsoča

V vasi Čezsoča, ki leži neposredno ob reki Soči in je od Bovca oddaljena le 3 km, ima Luka Koper trietažno počitniško hišo. Na voljo je šest aprtmajev za štiri osebe, od tega dva prenovljena. Opremljeni so s kopalnico (TWC), bivalno dnevnim prostorom (kabelska TV) s kuhinjsko nišo (hladilnik, mikrovalovna pečica, steklokeramična kuhalna plošča). Apartmaji imajo dvoposteljno sobo (pograd) in raztegljivo ležišče za dve osebi v dnevnem prostoru, dva apartmaja v srednji etaži pa imata tudi balkon. 
Pokličite in si rezervirajte oddih ob najlepši evropski reki.

Oddaj povpraševanje

Kranjska gora

Spominčica je počitniška hiša, ki leži nad jezerom Jasna ob cesti na Vršič, in je od središča Kranjske Gore oddaljena približno 1 km. V apartmajskem objektu Spominčica imamo štiri apartmaje in sicer tri apartmaje za pet osebe in enega za šest. Vsi apartmaji imajo kopalnico s tušem, bivalni prostor s kuhinjsko nišo, dnevni prostor z raztegljivim dvojnim ležiščem, ločeno spalnico s tremi ležišči (pograd in enojno ležišče  oz. zakonsko posteljo in enojno ležišče)  ter balkon. Vsi apartmaji so centralno ogrevani. V pritličju je gostom na voljo skupni prostor ter prostor za odlaganje smučarske opreme.

Standardna oprema v apartmajih:

  • TV, radio,
  • kuhalnih s termo-keramično ploščo
  • hladilnik,
  • mikrovalovno pečico,
  • kuhinjski inventar,
  • sesalec za prah,
  • pripomočki za čiščenje,
  • osnovna čistila
  • pomivalni stroj (razen v apartmaju za 6 oseb)

 

Oddaj povpraševanje

Datoteke za prenos


PDF
Cenik
186 kb, PDF, 11.12.20
PDF
Prijavnica
56 kb, PDF, 23.06.20